Nieuw Clubhuis voor Falco !

13 november 2018

Na een lange administratieve lijdensweg geraakt ons Falcoproject voor een nieuw clubhuis nu toch in een beslissende fase. Eerstdaags wordt opnieuw een aangepaste bouwaanvraag ingediend waarbij het onder meer niet meer gaat om een gebouw met zeecontainers maar wel over een stenen constructie. We verwachten dat de werken kunnen opstarten in het voorjaar van 2019 en hopen dat de opening van dit nieuwe clubhuis rond 1 september 2019 kan georganiseerd worden. Voor het lopende seizoen blijft iedereen uiteraard welkom in ons huidig clubhuis ! 

(luk)

19 februari 2018

Op zaterdag 3 maart richt BBC Falco een Eetfestijn in ten voordele van ons project "NIEUW CLUBHUIS". We hopen heel wat van onze leden, ouders, familieleden, supporters enz.. op dit eetfestijn te mogen verwelkomen. Met Uw aanwezigheid steunt U de bouw van ons nieuw clubhuis vlakbij de sporthal van het Sint Janscollege.

Zorg dat je erbij bent en schrijf in via onderstaande link : 

 https://tinyurl.com/clubhuisfestijn


Na Uw inschrijving ontvangt U per mail een bevestiging 

Tot op het eetfestijn !

Het Falcobestuur

15 februari 2018

Vandaag op de regionale bladzijden in Het Nieuwsblad/De Gentenaar aandacht voor ons project "Nieuw Clubhuis Falco " . In het artikel is voorzitter Jan Van Der Cruyssen aan het woord : " We zullen 200 in plaats van 50 mensen kunnen ontvangen.." Wil je dit Falcoproject steunen ? Kom dan naar ons speciaal Eetfestijn op zaterdag 3 maart in het Sint Janscollege. Alle info kan je vinden op onze website of onder onderstaand artikel !

 

(luk)

31 januari 2018

Vandaag in Het Laatste Nieuws, aandacht voor ons project " Nieuw Clubhuis Falco " 

19 december 2017

Goed nieuws voor ons Project "Nieuw Clubhuis" .

Deze week werd een belangrijke stap in ons dossier gezet want de Stad Gent heeft ons dossier volledig en ontvankelijk verklaard. Volgende stap wordt nu de definitieve goedkeuring van onze bouwaanvraag....we houden U op de hoogte ! 

Het Falcobestuur

1 augustus 2017

Eerder was al bekend dat ook de Falco-senioresploegen hun thuismatchen opnieuw in het Sint-Janscollege in Sint-Amandsberg spelen, na bijna 20 jaar ODISEE (ex-KaHo). We keren dus terug naar de plek waar onze club in 1965 werd opgericht, en waar onze jeugd nog altijd actief is.  

Nu is er nog meer heuglijk nieuws: van het schoolbestuur kregen we namelijk groen licht om vlak naast de sporthal een nieuw clubhuis te bouwen ter vervanging van onze 40 jaar oude chalet. Het komende seizoen gaat de opbrengst van al onze acties en evenementen alvast naar de bouw van deze gezellige cafetaria/eventplek/feestruimte. (zie voorziene plaats op foto's onder dit bericht)

Maar dat zal niet genoeg zijn. Ook de steun van al onze Falco-leden hebben we hard nodig:

·       Heb je een creatief, budgetvriendelijk idee voor het ontwerp van ons clubhuis, zoals een gerecycleerde                 container, boot, paletten, …?

·       Werk je in de bouwsector, of ben je erg handig en kan je ons helpen met de realisatie van ons clubhuis?

·       Ben je bereid om een crowdfundingactie op te zetten voor de financiering van ons clubhuis?

Geef een seintje aan onze Voorzitter Jan Van der Cruyssen (jan@vdcd.be) en we bekijken graag de mogelijkheden.

Wordt vervolgd!

Het Falco-bestuur

Hieronder kan je een aantal foto's zien van de voorziene plaatsen waar het nieuwe Falco-Clubhuis en de Falco-Berging zullen gebouwd worden : 

 

 

 

 

(luk)