Deze week in SJC, competitiewedstrijden : dinsdag 3 april : Falco D - Sgolba C - woensdag 4 april : Falco B - Gent Oost Eagles A - vrijdag 6 april Falco D - Lions A -

2 april 2018

Deze week worden er in het Sint Janscollege drie competitiewedstrijden afgewerkt, waarvan twee voor Falco D en één voor Falco B. Nu onze B ploeg sedert vorig weekend zeker is van een verlengd verblijf in 2e Landelijke kunnen de laatste wedstrijden gespeeld worden zonder degradatiedruk. Deze derby komt dus eigenlijk op een goed moment. Tegen "buur" Gent Oost Eagles A met liefst vijf ex-Falcospelers (Arno Saccasyn, Cederic Van Belle, Arnaud De Clercq en Yilmaz Onur en coach Philippe Beirnaert) kan het een leuke wedstrijd worden. Op basis van de huidige algemene rangschikking beschikken de bezoekers over de beste papieren om deze derby te winnen maar in een derby weet je maar nooit....wie weet zorgt Falco B woensdagavond zelfs voor de verrassing ???

Falco D heeft deze week in het Sint Janscollege zelfs twee opdrachten . Morgen dinsdag (opgelet opworp om 19.30 uur ! ) komt Sgolba Aalter C op bezoek en vrijdag ( om 20.30 u ) wordt het de A ploeg van Lions Gent. Twee ploegen die in de subtop van de rangschikking in 4e Provinciale staan en dus respectievelijk één en twee plaatsjes hoger dan onze D ploeg. Op papier dus sterkere tegenstanders maar dit neemt niet weg dat onze D ploeg er alles zal aan doen om telkens het onderste uit de kan te halen en deze week te mikken naar één of twee overwinningen !

Voor deze drie wedstrijden rekenen we ook op onze Falcosupporters ... tot dan ! 

(luk)