Falcoprogramma van zaterdag 14 april tot en met zondag 15 april met onder meer op zaterdag thuiswedstrijden voor Falco B en Falco C !

12 april 2018

Zaterdag aanstaande krijgen we in het Sint Janscollege nog twee aantrekkelijke affiches voor onze B en C ploegen. Zo speelt onze Falco B ploeg in 2e Landelijke een derby tegen subtopper Latem-De Pinte (opworp 20.15 u) Het is trouwens niet alleen een derby, we nemen ook afscheid van twee Falcospelers die jàààren actief waren in diverse Falcoploegen bij de jeugd en de seniores : Andras Van Vooren en Vincent Fransen. Beide spelers trekken volgend jaar naar Gent Oost Eagles (Melle). Wij danken hen alvast voor de vele jaren trouwe Falcodiensten en wensen hen veel succes in hun verdere basketloopbaan ! De derby tegen Latem-De Pinte kan zorgen voor een mooie afscheidsmatch al dan niet gekoppeld aan een thuiszege...

Ook Falco C speelt zaterdagavond (18.00 u) tegen een subtopper want Haantjes Oudenaarde B komt op bezoek in het Sint Janscollege. Met nog twee wedstrijden voor de boeg kan onze C ploeg zelfs nog op een mooie ereplaats eindigen al zijn de tegenstanders (zaterdag Oudenaarde en op 21 april promotiekandidaat Zulte) van een zwaar kaliber. Misschien krijgt de stunt tegen leider Ninove nog een verlengstuk ?

Voor Falco D wordt het zaterdag met een verplaatsing naar "buur" Bavi Gent C de laatste competitieopdracht van het seizoen. Een seizoen welke zeker mocht gezien worden en momenteel beloond wordt met een heel mooie vijfde plaats in de algmene rangschikking. Tegen het 2e geplaatste Bavi Gent C wordt het uiteraard geen makkie maar in een derby weet je nooit ! 

Ons volledig Falcoprogramma voor komend weekend ziet er uit als volgt : 

(luk)