Falcoprogramma van zaterdag 6 oktober tot en met zondag 7 oktober

4 oktober 2018

Het word weer "puzzelen" dit weekend want onze A, B en C ploegen spelen opnieuw op dezelfde avond (zaterdag) op verplaatsing wat de opmaak van de selecties voor deze ploegen niet gemakkelijk maakt...

Onze fanionploeg heeft weer een verre verplaatsing voor de boeg want het wordt Hasselt. Om die reden wordt er opnieuw een Falcobus ingelegd : vertrek op de P&R aan de Carrefour, Oude Bareel in Oostakker stipt om 17:00 uur. Wie gaat er nog mee ? Na de drie op drie en een weekje rust zijn we benieuwd of Falco A op hetzelfde niveau zal presteren als in de eerste competitiewedstrijden. Hasselt won tot op heden tweemaal : thuis tegen Sprimont en op verplaatsing bij Esneux. Het verloor wel op titelkandidaat bij uitstek , Ninane. Falco A won dus intussen drie keer op rij : op Spa en Tongeren en thuis tegen Aarschot. Op het eerste zicht kunnen we dus een vrij evenwichtige partij voorgeschoteld krijgen en hopen we uiteraard dat er in de Falcobus bij de terugkeer uit Limburg voor de derde keer dit seizoen mag gevierd worden ! Het zou een belangrijke opsteker zijn voor wat er de week daarop op het programma staat, de derby tegen de buren van Latem-De Pinte. In dat verband is er belangrijk nieuws want deze derby in het Sint Janscollege wordt verplaatst van vrijdag 12 oktober naar ZATERDAG 13 OKTOBER om 20:30 u !!! 

Falco B reist in dit puzzelweekend naar Spie Izegem. Geen gemakkelijke opdracht want deze ploeg boekte tot op heden een twee op drie, Falco B een één op drie. Ook voor Falco B is er volgende week een "omgekeerde" kalenderwijziging voor , ook voor hen een derby tegen de B ploeg van Latem De Pinte. Falco B speelt volgende week deze wedstrijd op VRIJDAG 12 OKTOBER om 20:45 uur (ipv op zaterdag 13 oktober 20:30 u ) 

Falco C heeft een korte verplaatsing voor de boeg. Het reist naar Meetjesland A, een ploeg met als headcoach Patrick Heyse, onze jeugdtrainer bij de Landelijke Miniemen U16A...Nà de stunt op Zulte A zou een nieuw huzarenstukje van onze jonge C ploeg uiteraard welkom zijn ... we duimen ! 

Falco D en Falco E spelen zaterdagavond in het Sint Janscollege hun thuismatchen tegen respectievelijk Lokeren B en Grembergen B.

Falco D is na twee nederlagen op zoek naar de eerste competitiezege en hoopt dit te realiseren tegen Lokeren B, een ploeg die tot op heden met een twee op drie in de subtop van de rangschikking staat. Opworp op 18:00 uur.

Falco E is na drie competitiewedstrijden, samen met Erembodegem, nog steeds ongeslagen. Beide ploegen leiden dus "virtueel" het klassement . De komst van Grembergen B mag eigenlijk geen probleem vormen voor onze E ploeg. Zij kunnen na drie zeges op rij hun leiderspositie nog versterken . Die kans mogen ze niet laten liggen ! 

Het volledig 22 wedstrijden tellende Falcoprogramma voor komend weekend ziet er uit als volgt : 

(luk)