Falcoprogramma van vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober met onder meer belangrijke kalenderwijzigingen voor onze senioresploegen Falco A en Falco B !

10 oktober 2018

Vooreerst een belangrijke kalenderwijzing : de wedstrijddag van Falco A en Falco B wordt omgewisseld. Hierdoor speelt Falco B reeds op vrijdagavond en verhuist de wedstrijd van Falco A naar zaterdagavond ! Telkens gaat het om een derbywedstrijd tegen onze buren van Latem-De Pinte...belangstelling is dus verzekerd !

Voor onze fanionploeg, Falco A  kon de competitie 2018-2019 intussen niet beter starten want vier overwinningen op rij leveren momenteel een onverhoopte co-leidersplaats op in 3e nationale. We zitten dus meer dan perfect op schema voor een subtopplaats in de linkerkolom ! De derby tegen onze "buren" uit Latem-De Pinte is nu de volgende uitdaging. Zoals steeds mogen we een felbevochten maar sportieve wedstrijd verwachten tussen twee ploegen die mekaar waard zijn en we hopen uiteraard dat deze keer onze jongens met de zege gaan lopen. Het vertrouwen is in elk geval aanwezig om dit te verwezenlijken en we rekenen op onze supporters om niet alleen talrijk aanwezig te zijn maar door hun aanmoedigingen onze spelers naar een toppprestatie te stuwen ! 

Ook voor Falco B staat er een derby op het programma want de B ploeg van Latem-De Pinte komt vrijdagavond op bezoek in het Sint Janscollege. Met een drie op vier staan de bezoekers momenteel op een mooie gedeelde derde plaats in de algemene rangschikking terwijl Falco B met een één op vier het nu moet stellen met een met vijf ploegen gedeelde negende plaats. Hopelijk is de duidelijke nederlaag van vorig weekend in Izegem al verteerd en zorgt het thuisvoordeel er voor dat de Falcoprestatie een heel stuk beter is..

Ook Falco C ontvangt een ploeg die tweede staat in de algmene rangschikking want Silaba Zelzate A bezet deze plaats, na een drie op vier, samen met nog drie andere ploegen. Met een één op vier staat Falco C intussen op een gedeelde 10e plaats en kan bijkomende punten zeker goed gebruiken. Onze jonge C ploeg kan hiervoor reeds zorgen zaterdag aanstaande . Zeker na de sterke prestatie vorig weekend op Meetjesland waar bijna gestunt werd...

In 4e Provinciale reist Falco D naar Lede A en dit lijkt op basis van de huidige rangschikking sowieso geen gemakkelijke opdracht.

In de andere reeks van 4e Provinciale krijgen we een topwedstrijd tussen de A ploeg van Bazel en onze nog steeds ongeslagen E ploeg. Bazel verloor nog maar één wedstrijd en zal het onze E ploeg zeker lastig trachten te maken. Lukt Falco E er nu ook in deze klip succesvol te omzeilen dan wordt de leidersplaats sowieso verstevigd. Meteen een uitdaging om er volledig voor te gaan ! 

Het volledig programma van onze 21 Falcowedstrijden dit weekend ziet er uit als volgt : 

(luk)