Voorbeschouwingen programma senioresploegen dit weekend.....herpakt Falco A zich in Vilvoorde ?

18 oktober 2018.

Na het "zwart weekend" vorige week spelen drie van onze senioresploegen (A,B en C) op verplaatsing en krijgen we dus opnieuw een "puzzelweekend" terwijl onze E ploeg zaterdagavond in het Sint Janscollege een thuiswedstrijd speelt tegen de A ploeg van Lokeren.

Onze fanionploeg reist naar Vilvoorde en we zijn benieuwd hoe de reactie zal zijn na de opdoffer vorig weekend op de thuisderby tegen Latem-De Pinte..Hopelijk krijgen we na de totale offday van vorig weekend nu opnieuw het Falco A te zien van de vier eerste competitiewedstrijden die alle vier werden gewonnen. Gemakkelijk zal dit niet gaan want de Vilvoordenaars staan met een 2 op 5 op in de middenmoot van de rangschikking op de 8e plaats. Gezien de relatief korte afstand naar Vilvoorde is voor deze verplaatsing geen Falcobus voorzien en wordt het dus "autorijden". 

Intussen geraakt Falco B in 2e Landelijke , na de nederlaag tegen Latem-De Pinte B, stilaan in puntennood. We staan momenteel , samen met nog vijf andere ploegen, op de laatste plaats in de algemene rangschikking en dat is in een reeks met drie dalers een te mijden situatie. Dit weekend krijgen we al een eerste "zespuntenwedstrijd" want Houtem, de tegenstander van komende zaterdag zit in hetzelfde schuitje. Willen we de punten vanuit Houtem mee naar huis brengen dan zal vooral de afwerking een stuk beter moeten zijn. We zijn benieuwd.

Ook Falco C, heeft na de nederlaag tegen Silaba Zelzate een en ander goed te maken al is een verplaatsing naar Jeugd Gentson natuurlijk geen eenvoudige opdracht. "Jong Falco" kan echter verrassen, remember de uitzege op Zulte en als iedereen het beste van zichzelf geeft zit er misschien een tweede stunt in...

Falco D is vrij maar in 4e Provinciale moet Falco E wel aan de bak via een thuiswedstrijd in het Sint Janscollege op zaterdagavond om 20.15 uur. Tegenstander is de A ploeg van Lokeren die momenteel met een 1 op 4 op de tiende plaats staat in de algemene rangschikking. Op papier lijkt dit voor Falco E een haalbare kaart en biedt deze wedstrijd een goede kans om de huidige mooie tweede plaats te verstevigen. Doen mannen ! 

(luk)