Falcoprogramma van vrijdag 26 tot en met woensdag 31 oktober met o.a. Beker van Oost-Vlaanderen voor Falco C op Gent Oost-Eagles A en Falco E tegen Tigers Evergem

24 oktober 2018

Dit weekend krijgen we een beperkt basketprogramma maar voor onze C ploeg staat een belangrijke bekermatch op het programma op het terrein van Gent Oost-Eagles A uit 2e Landelijke. Deze ploeg telt diverse ex-Falcospelers en het zal zeker de moeite lonen om deze wedstrijd tegen onze U23-selectie bij te wonen. Afspraak dus op vrijdagavond om 20.00 uur in de sporthal van Melle Vogelhoek ! 

Falco E heeft zaterdagavond een competitiewedstrijd in het Sint Janscollege tegen Tigers Evergem. Met een één op zes staat onze E ploeg op een mooie tweede plaats in de algemene rangschikking en blijft dus in de running voor de leidersplaats.. Op papier kan rode lantaarn Tigers Evergem geen probleem vormen om de zesde Falco E zege in de wacht te slepen.

Opgelet : onze Nationale Juniores spelen komende woensdag reeds hun volgende competitiewedstrijdnin het Sint Janscollege om 18.30 uur tegen Bergen A. Op basis van de huidige gegevens (Falco 4/6 en Bergen 3/6) kan het een evenwichtige partij worden met hopelijk een 5e Falco zege voor onze U21A...supporters op post ! 

Laatste dagen om Uw chrysanten te bestellen voor onze Chrysantenactie 2018...doe het nu nog tijdig : zie gegevens hieronder....Dank bij voorbaat !!!

(luk)