Voorbeschouwingen Senioresprogramma komend weekend én zaterdagvoormiddag in SJC : halve finale Beker van Vlaanderen voor onze U14A plus zondag ons Eetfestijn in SJC !

7 maart 2019

Dit weekend wordt zondag afgesloten met ons Steakfestijn in het Sint Janscollege. Ben je nog niet ingeschreven ? U kan nog online inschrijven via deze link  We verwachten U ! Het wordt in een volle feestzaal een lekkere en gezellige afsluiter van een weekend welke reeds vrijdagavond start met een verplaatsing van onze A ploeg naar het verre Belleflamme. Gezien de afstand wordt opnieuw een Falco-Bus ingelegd : verzameling op de P&R , Oude Bareel (Carrefour) om 16.55 om stipt om 17.00 uur te vertrekken. Je kan nog steeds inschrijven voor deze verplaatsing via deze link 

Na de thuiszege vorig weekend tegen concurrent Neufchateau heeft Falco A een ernstige optie genomen op een 2e eindplaats ofte "Vicekampioen" van 3e Nationale A. Dit zou sowieso een prachtresultaat zijn na een sterk seizoen maar we zijn nog niet zover.. Een verplaatsing naar een in degradatiegevaar verkerend Belleflamme is niet eenvoudig en onze fanionploeg zal alle registers moeten opentrekken om een zestiende zege te behalen...Op basis van de prestatie van vorige week in de topper tegen Neufchateau zou dit moeten lukken ! 

Falco B reist naar subtopper Wezenvrienden Geraardsbergen. Geen gemakkelijke opgave want de thuisploeg zal revanche willen nemen voor de nederlaag in de heenronde in het Sint Janscollege waar het een vrij afgetekende nederlaag opliep : 98-63.. Falco B is intussen opgeklommen naar een mooie zesde plaats en wil dit niet meer kwijt geraken ! In de Landelijke reeksen A en B kijken we ook vooral uit naar de uitslagen van Scheldejeugd Temse (A reeks) tegen Zolder en van Okapi Aalstar (B reeks) tegen Oostende. We hopen op twee thuiszeges. Zij kunnen een belangrijke invloed hebben op het aantal degradatieploegen uit.. 1e Provinciale waar onze C ploeg speelt..

Falco C staat in dit "puzzelweekend" (Falco B en C op zelfde moment op verplaatsing..) voor een moeilijke derby-opdracht in Wondelgem om er de A ploeg van Bavi Gent te bekampen. Bavi staat er momenteel goed voor om een play-off ticket in 1e Provinciale te bemachtigen...Kan Falco C hier stunten ??

Zaterdagavond speelt onze Falco D ploeg in het Sint Janscollege om 18.00 uur tegen Erembodegem B, een ploeg die behoort tot de subtoppers van deze B reeks in 4e Provinciale. Kan onze D ploeg zorgen voor de verrassing ? 

Speciale aandacht dit weekend voor een belangrijke wedstrijd in het kader van de halve finales in de Beker van Vlaanderen voor de U14 ploegen. Na een prachtig parcours zijn onze pupillen A nu heel dicht bij een finaleplaats gekomen. Tegenstander is het evenzeer sterke Kangoeroes Pitzemburg Mechelen zodat eigenlijk mogen spreken van een "vooruitgeschoven finale". Alle steun is dus zaterdag om 11:00 uur welkom in het Sint Janscollege om onze pupillen van coach Ingrid Claessens naar de finale te supporteren !!! 

Het volledig Falcoprogramma voor dit weekend ziet er uit als volgt : 

(luk)