Seizoen 2003 - 2004

Het seizoen 2003-2004 moest voor onze A-ploeg in 2e nationale een bevestigingsjaar worden. Op zich al een uitdaging temeer er geen enkele wijziging werd aangebracht aan de samenstelling van onze eerste ploeg.

Met de nieuwe jaarslogan  ‘Falco Reloaded’ werd deze doelstelling uiteindelijk prachtig gehaald met opnieuw een 5e plaats in de eindstand. Er werd zelfs serieus ‘gestunt’ en ‘falcogeschiedenis’ geschreven door het halen van de kwartfinales in de Beker van België. In die kwartfinale werd in Kaho zelfs afgetekend gewonnen tegen eersteklasser Bree !!!

Door de fusie-operatie met Sint-Lievens-Houtem waren we erin geslaagd onze Falco B ploeg met allemaal juniores onder te brengen in de hoogste provinciale reeks. Deze unieke uitdaging werd bekroond met een onverwachte play-offplaats en was er zelfs een (zeer nipt verloren) ‘belle’ nodig tegen de toekomstige kampioen St.Niklaas. Zonder meer een prachtprestatie van deze jongeren o.l.v. Ingrid Claessens, zij waren zonder meer dé revelatie van het seizoen !!!

Onze Falco C ploeg tenslotte werd winnaar van de ‘play-downs’ zodat het verblijf in 3e provinciale vlot kon worden verlengd.

De trainersstaff van onze jeugdschool werd versterkt met Stefan Nimmegeers, Philippe Verspeeten en een jeugdig trio Thomas en Olivier Foucart en Tim Bernaerdt. Op einde van het seizoen mochten er zelfs twee kampioenstitels gevierd worden: de miniemen én de benjamins (ook winnaar beker oost-vlaanderen) !

Het werd tevens het laatste jaar van Rudy Van Bocxstaele als jeugdcoördinator. We houden eraan Rudy nogmaals te danken en te feliciteren voor het prachtige werk tijdens de voorbije jaren !!