Seizoen 2004 - 2005

2004-2005 : ‘een boerejaar !’

We mogen van het seizoen 2004-2005  seizoen inderdaad spreken van een ‘boerejaar’ want het  resultaat van onze senioresploegen was toch wel uitzonderlijk sterk.

  • Falco A: voor 3e maal op rij : 5e plaats in 2e nationale en voor 2e maal deelname play-offs
  • Falco B: kampioen 1e provinciale, winnaar Beker van Oost-Vlaanderen, finalist Beker van Vlaanderen
  • Falco C: kampioen 3e provinciale

Rekening houdend met de omstandigheden was het voor Falco A (intussen versterkt met Tim Van den Eynde, ex. Leuven) een formidabel resultaat want we mogen niet vergeten dat we een paar dagen vóór de start van de competitie Steve Robeyst ‘verloren’ aan Wevelgem, we meer dan 6 maanden Jonas Van Puymbroeck wegens kwetsuur moesten missen, speler Bokanga moesten ontslaan wegens dopinggebruik. Sneller dan voorzien moest dus de jeugd worden ingepast. In al deze omstandigheden opnieuw een 5e plaats halen en mogen deelnemen aan de Play-Offs is gewoon schitterend!

Voor Falco B werd het een formidabel seizoen. Bijna werd zelfs de ‘triple’ gehaald (finale Beker van Vlaanderen nipt met 91-94 cijfers verloren). Onder leiding van Alain D’Hulst maakte onze B-ploeg een uitzonderlijk jaar mee, een seizoen welke men niet vlug zal vergeten!

Falco C zorgde eigenlijk voor dé verrassing van het seizoen want na een vrij moeilijke start kon deze jonge groep o.l.v. Roel Van Londerzele een sterke remonte plaatsen en zelfs kampioen worden met de promotie naar 2e provinciale als beloning.

Traditioneel werkte onze Jeugdschool opnieuw op een hoog niveau en al is dit niet een opdracht op zich (opleiding is het voornaamste), toch mochten we tweemaal vieren: onze juniores wonnen de Beker van Oost-Vlaanderen en onze Benjamins werden niet alleen Kampioen maar ook finalist van de Beker van Oost-Vlaanderen.