Seizoen 2007 - 2008

Nieuw seizoen : 2007-2008

“Falco Hit Back” is de nieuwe slogan voor dit seizoen en deze keuze (uit tientallen voorstellen) is heel toepasselijk op onze verwachtingen voor dit seizoen. Na de ervaringen van 2006-2007 wil Falco inderdaad op een gepaste manier terugslaan en de toekomst blijvend verzekeren.

Het Falco-Jeugdproject krijgt met de fusie Falco-Hemaco nieuwe mogelijkheden want nu zal ook Falco C op het hoogste provinciale niveau kunnen spelen. Door deze operatie komt ook Falco D in 2e provinciale en starten we zelfs een Falco E ploeg in 4e provinciale !!! Voeg daarbij dat we nu ook voor het eerst twee junioresploegen hebben ingeschreven in de Landelijke competitie en het is duidelijk dat meer dan ooit het Jeugdproject de ‘core business’ wordt van onze vereniging. Het totaal aantal falco-ploegen wordt intussen 21 en dat is een nieuw record!

We keren ook terug naar de ‘roots’ van sporthal Kaho waar naast vier senioresploegen ook nog een aantal jeugdploegen aan bod komen voor de wedstrijden. Intussen wordt keihard gewerkt om ook het financiĆ«le plaatje terug gezond te maken en we maken ons sterk dat dit binnen de geplande tijd mogelijk wordt.

Onze fanionploeg werd dus opnieuw belangrijk gewijzigd met o.m. de aanwervingen van Joris De Schepper (De Pinte), Stijn Dhondt( De Pinte), Joost Van de Vondel (Pitzemburg) en Mathias Segers (De Pinte), na het vertrek van Wouter De Wilde (Waregem), Meindert Verstraete(De Pinte), Kenneth Desloovere (eerst St.Truiden nu Zwevezele), Eric Williams (USA), Lennert Swaeb , Anthony Vervisch (Sgolba Aalter). De sportieve staff werd vernieuwd met als head-coach Sven De Clercq, en assistantcoach Dirk Dewaelle die ook Falco B leidt, Philippe Verspeeten (coach Falco C), Wim Piqueur (coach Falco D), Lennert Van der Cruyssen (coach Falco E ). Frank Vanderkimpen blijft jeugdcoƶrdinator.