Breaking News : Falco organiseert op zaterdag 21 april in het Sint Janscollege de Provinciale FINAL FOUR voor de kampioenstitel bij de U12 (Benjamins) en de U14 (Pupillen) !

12 februari 2018

Dit weekend ontvingen we van het Provinciaal Comité Oost-Vlaanderen de definitieve bevestiging : Falco zal op 21 april in het Sint Janscollege instaan voor de organisatie van de provinciale FINAL FOUR voor het toekennen van de kampioenstitel aan de Benjamins (U12) en de Pupillen (U14) De dag daarop, zondag 22 april volgen de FINAL FOUR wedstrijden voor de Miniemen (U16) en Kadetten (U18) in Ninove.

Het programma van 21 april ziet er uit als volgt : 

  

Op basis van de huidige algemene rangschikkingen ziet het er naar uit dat Falco sowieso zal vertegenwoordigd zijn op deze Final Four : bij de Benjamins (U12) liggen de kaarten uitstekend met een leidersplaats in reeks B. De andere ploegen worden in deze leeftijdscategorie waarschijnlijk Okapi Aalstar, Zottegem en Jeugd Gentson.

Bij de U14( Pupillen) gaan de Final Fourtickets naar vier ploegen uit volgend groepje : Okapi Aalstar, Zottegem, Erembodegem, Sgolba Aalter en...Falco

Noteer deze datum alvast met stip in Uw agenda want dit wordt een programma om naar uit te kijken ! 

(luk)