Falco G ploeg behaalt 3e plaats op het tornooi van Desselgem

1 november 2018

Wat een prestatie ! Op ons eerste tornooi in Desselgem, vorige zondag, werd een prachtige 3e plaats behaald. In de eerste wedstrijd was het even schrikken want met vier nieuwe spelers én Siebe gekwetst, moesten we ons toch even aanpassen. Pas in de tweede helft kwamen we op volle snelheid en konden we vlot scoren. Op sommige momenten was onze passing zelfs bewonderenswaardig..

De tweede wedstrijd was al veel beter en toen was het tijd om energie bij te tanken met een verzorgde lunch, aangeboden door de organisatie. Daarna was er een 'popcorn contest' waarbij verschillende speler van onze ploeg lang stand konden houen maar uiteindelijk juist buiten de prijzen vielen.

In de laatste wedstrijd was het zonder onze supersupporter Siebe (operatie) én zonder Sofie (kwetsuur) die al een ganse dag ontelbare meters had afgelegd en een echte meerwaarde was voor de ploeg..We besloten dan maar om deze wedstrijd te winnen voor hen en voor de meegereisde supporters ..!

Brecht was er op de momenten die belangrijk waren en Niels was verdediger van de dag terwijl hij in de aanval, met goede passing, de vrije man vond. Jens zagen we groeien met iedere wedstrijd en Luca heeft een aantal mooie passen gegeven en goed opgedribbeld.

Dries bewees dat hij kan aanvallen én verdedigen en Laticia werd een aantal keren mooi aangespeeld nadat ze zich goed vrijgelopen had. Dave ontpopte zich als een toprebounder en ook het aantal blockshots waren niet te tellen. Sander was de dribbelkoning en topscorer in de laatste wedstrijd.

De uitreiking van de medailles gebeurde door Belgian Cat, Hanne Mestdagh.

Bravo aan gans de ploeg ! 

(Chris)