Voorbeschouwingen programma Seniores komend weekend

8 november 2018

Met een onverwachte zes op zeven is Falco A nog steeds, samen met Tongeren, co-leider in 3e Nationale. Meteen wacht zondag een nieuwe uitdaging want een verplaatsing naar Neufchateau met vijf op zeven gedeeld derde in de rangschikking is uiteraard een moeilijke opdracht. Neufchateau is ook de ploeg met de beste aanval van de reeks tot op heden want het scoorde op zeven wedstrijden 596 punten wat toch een mooi gemiddelde is van 85 punten per wedstrijd. Falco zit met 510 punten aan een gemiddelde van 72 punten...toch een merkelijk verschil. Verdedigend scoren wij dan wel iets beter met een gemiddelde van 67 tegenpunten tegenover 76 voor Neufchateau. Het belooft in elk geval een spektakelrijke wedstrijd te worden en we zijn blij dat we een grote belangstelling vaststellen voor onze Falcobus. Onze spelers zullen dus niet alleen zijn in het verre Neufchateau! Wil U er nog bij zijn dan kan dit nog maar dan moet je wel snel inschrijven via Jan Van der Cruyssen . Voor de prijs moet je het in elk geval niet laten : slechts 10,00 euro per persoon en vanaf 3 personen uit hetzelfde gezin blijft de deelnameprijs voor de bus 20,00 euro. We verzamelen op de parking van de P&R, Carrefour Oude Bareel om 11:35 en vertrekken STIPT om 11:45 uur. Terugkomst in Gent wordt verwacht rond 21:15 uur. 

Falco B krijgt voor de tweede keer op rij met een verplaatsing naar Ronse Kluisbergen een "zespuntenwedstrijd" voorgeschoteld. Na de ruime winst vorig weekend thuis tegen Opwijk zou een nieuwe zege zeer welkom zijn en goede perspectieven bieden voor een verlengd verblijf in 2e Landelijke, zoals steeds een reeks met ...3 dalers. Kunnen we dezelfde inzet tonen als vorige zaterdag dan zit een tweede Falco B zege er zeker in. Doen mannen ! 

Ook Falco C krijgt opnieuw een "zespuntenwedstrijd" op het programma want het moet naar Baasrode B en deze ploeg staat op dezelde hoogte als Falco C met twee zeges op zeven wedstrijden op een gedeelde twaalfde plaats. Ook nu zijn de punten in het kader van de degradatiestrijd van goudwaarde. De zege tegen Ninove heeft in elk geval veel deugd gedaan en bezorgt onze jonge groep een boost om dit nog eens over te doen in Baasrode...we duimen ! 

Falco D ontvangt in 4e Provinciale zaterdagavond om 18.00 uur in het Sint Janscollege de C ploeg uit Deinze. Deze ploeg heeft tot op heden één zege geboekt . Falco D is nog steeds op zoek naar een eerste zege en de komst van Deinze C biedt hiervoor mogelijkheden !

Falco E, op de tweede plaats in 4e Provinciale A, ontvangt zaterdagavond om 20.30 u in het Sint Janscollege om 20.30 uur Waasmunster A. een ploeg uit de middenmoot van de rangschikking. Een nieuwe Falcozege zou in het kader van de promotiestrijd uiteraard zeer welkom zijn en op basis van de algemene rangschikking zou dit toch mogelijk moeten zijn. Toch opletten voor het onderschatten van de opdracht mannen...en er voluit voor gaan ! 

Het volledig Falcoprogramma voor komend weekend kan je hieronder vinden : 

(luk)