artikel banner

DE VIJF FALCOSPELERS DIE OOK VOLGEND SEIZOEN ONZE HEREN A OP DE POSITIES PG EN SG ZULLEN VERTEGENWOORDIGEN

πŸš¨π˜½π™π™€π˜Όπ™†π™„π™‰π™‚ π™‰π™€π™’π™Ž 🚨

We kondigen met veel enthousiasme en fierheid aan dat deze Falco-spelers volgend seizoen (opnieuw) onze heren A vertegenwoordigen op de 𝙋𝙂 π™šπ™£ π™Žπ™‚ π™₯π™€π™¨π™žπ™©π™žπ™šπ™¨!

𝙅𝙖𝙨π™₯π™šπ™§ 𝙐𝙣𝙖𝙑 vertrok als U16 speler richting Falco. Vooraleer opnieuw aan te treden bij Falco A speelde hij enkele jaren bij de basketbalschool van Oostende. Jasper werd een paar keer toegevoegd aan de jeugdselecties van de BNT. Als PG bezit hij een goede vista en organisatie. Met 11,9 punten gemiddeld zorgt hij ook voor het nodige scorend vermogen. Jasper zal volgend seizoen zowel bij Falco als Okapi Aalst aantreden en trainen.

π˜Ώπ™§π™žπ™šπ™¨ π™‡π™žπ™€π™šπ™£ is allang geen onbekende meer in Falco. Dries startte zijn opleiding bij Deinze, waarna hij in 2012 de overstap maakte naar Falco Gent. Dries is ondertussen één van de ‘anciens’ geworden in onze jonge ploeg. Als PG staat hij gekend voor zijn defensieve druk en bovendien is hij een echte teamspeler.

𝙏𝙝𝙀𝙒𝙖𝙨 π™ˆπ™šπ™žπ™§π™šπ™’π™–π™£ kwam in 2020 over van het toenmalige Gent Hawks. Daarvoor kende hij zijn jeugdopleiding bij Denderleeuw. Ondertussen is Thomas uitgegroeid tot één van de leiders van het team. Deze motivator met een goed 3pt shot zet het team altijd op plaats één.

π™π™π™žπ™—π™–π™ͺ𝙩 π™‹π™‘π™–π™©π™©π™šπ™šπ™ͺ𝙬 kende zijn opleiding in Oostende en treedt reeds twee jaar aan voor Falco Gent. Ook Thibaut kwam in het verleden uit voor de nationale jeugdteams. Als SG scoort hij dit seizoen 15,2 punten gemiddeld. Het is een harde werker met een goed shot. Net zoals Jasper zal hij in dubbele licentie aantreden bij Okapi Aalst.

π™π™§π™žπ™¨π™©π™–π™£ π˜½π™€π™€π™£π™š – deze maand 17 jaar geworden - maakt de overstap van Falco B naar Falco A. Tristan is een jonge (shooting) guard die naast scorend vermogen ook veel tempo en creativiteit brengt. Afgelopen zomer maakte hij deel uit van de nationale ploeg U16. In 2020 sloot hij zich aan bij Falco Gent en maakt sindsdien deel uit van onze jeugdteams. Tristan studeert aan de topsportschool in Wilrijk.

Proficiat Jasper, Dries, Thibaut, Thomas en Tristan!

πŸ’™πŸ€πŸ’™πŸ€

#stayingnextseason #FalcoAllIn #samenfalco #transfernieuws