artikel banner

Derde Beker van Belgiëzege op rij voor Falco A : winst tegen Comblain met 80-72 !

Gisteravond stond voor Falco A de derde bekerwedstrijd in poule F op het programma Tegenstander was het sterke Clombain, vorig jaar kampioen in de andere TDM2 reeks. Zonder Thibaut Platteeuw (kruisband) en Kristof  Ongenaet (knie) kende onze ploeg een moeilijke start en de bezoekers sloten de eerste kwarter af met een vrij groot verschil in hun voordeel : 12-23. Onze fanionploeg herpakte zich echter tijdelikjk en kon tegen de rust aan de schade beperken tot een 32-37 ruststand. In de tweede helft ging Falco op dit elan verder en met kwarterstanden als 23-15 en  25-20 werd een verdiende 80-72 overwinning behaald. Hierdoor komt onze fanionploeg nu alleen aan de leiding in poule F van de Beker van België . Zondag[LL1]  aanstaande om 14.00 uur spelen we onze laatste wedstrijd in deze poule F : in het SJC tegen Hasselt die momenteel op de 4e plaats staat . Op papier dus een haalbare kaart voor onze fanionploeg. Met de hulp van onze supporters moeten we deze poule met een leidersplaats kunnen afsluiten en zo een ticket bemachtigen voor de volgende ronde.

Kwarterstanden :  12-23.-     20-14(32-37).-     23-15(56-52),-     25-20(8-72)

Falcopunten : Dries Lioen 2.- Thijs Beumer 2.- Tristan Bone.- Jasper Ünal 15.- Maxime Verspeeten 18.- Adhémar Tanghe .-  Modest Diependaele 8.- Aaron Van Vooren 13.- Viktor Buysse 10.- Thomas Meireman 12.-