artikel banner

Dit weekend drie senioreswedstrijden in SJC met o.m. de topper in 3e Nationale tussen Falco A en Antwerp Giants B

Dit weekend drie Falco-senioreswedstrijden in de sporthal van SJC. Vrijdagavond krijgen we een onvervalste topper tussen twee ploegen die mee aan de leiding staan in derde nationale (Falco A vs Antwerp Giants B)  en zaterdag ontvangt Falco B Zwevezele en Falco C Zottegem B. 

Na al dat bekergeweld krijgen we nu vrijdag opnieuw een topper in het Sint Janscollege want dan komt Antwerp Giants B op bezoek. Deze ploeg staat samen met Falco A mee aan de leiding in derde nationale . De inzet wordt dus de eerste plaats in de algemene rangschikking. Tot op ;heden bezit Antwerp Giants B de beste defence en Falco A de beste offence. Het lijkt er dus op dat dit een aantrekkelijke en spannende wedstrijd wordt en we heel wat steun kunnen gebruiken om de puntjes thuis te houden. Opworp om 20.45 uu. Supporters, we rekenen op U ! 

Zaterdagavond speelt Falco B om 20.30 uur tegen Zwevezele. Met een twee op vijf staat deze ploeg op de 8e plaats in de ranking terwijl ons B team met drie op vijf iets hoger staat op een gedeelde 5e plaats. Een duel dus uit de middenmoot van de rnangschikking. Voor Falco B een kans om mits een nieuwe thuiszege deze 5e plaats nog te versterken. Met de steun van onze supporters moet dit lukken ! 

Ook zaterdagavond, maar dan om 18.15 u speelt Falco C een thuiswedstrijd tegen Zottegem B en dat wordt geen sinecure want deze ploeg is nog steeds ongeslagen leider in 2e Provinciale...Falco C zal dus voor een stunt moeten zorgen om nu de derde competitiezege te behalen. De ploeg is alvast gemotiveerd om een goede prestatie neer te zetten en...je weet maar nooit ! Supporters, op post !