artikel banner

FALCO A - LUIK B ... AFGELAST !

Ontgoocheling in de Falcorangen vandaag... De wedstrijd tegen Luik B werd stopgezet rond de 25e minuut wegens condensatieproblemen op de terreinvloer... De risico's werden innderdaad te groot want er waren reeds een aantal spelers om die reden tegen de grond gegaan.

Doodjammer voor ons A-team want we waren deze wedstrijd uitstekend begonnen met een 23-16 stand na 10 minuten en een 41-31 ruststand. Halfweg de derde kwarter stonden we er met een 49-38 stand nog zeer goed voor tot... het stopzetten van  deze wedstrijd...

We wachten nu af wat de Basketbalbond zal beslissen. Dit kan alle kanten uitgaan van wedstrijd te herspelen tot forfaitwinst voor de bezoekers...Laten we hopen dat het gezond verstand het hier haalt en we deze wedstrijd op een ander moment mogen herspelen... Afwachten dus.