artikel banner

JEFFREY BROWN EN GUNNAR DE LEPELEIRE BLIJVEN OOK VOLGEND SEIZOEN DE COACHES VAN FALCO A !

                        COACHES FALCO A  2023-2024

Jeffrey Brown " Ik ben in de eerste plaats enorm blij dat ook coach Gunnar een jaar langer assistent-coach blijft bij Falco (én coach bij onze U18A) Zijn inbreng op en naast het veld is voor de spelers en mijzelf groot. Ik kan altijd 100 % op hem rekenen. Samen met sportief manager Pat Gevaert vormen we een hecht team.

De club heeft het voorbije seizoen op sportief en extra-sportief vlak mooie stappen vooruit gezet. Er heerst een gezonde ambitie in een familiale omgeving. Samen met onse sterke jeugdwerking wil ik op dat elan verder gaan."

Gunnar De Lepeleire "  Falco Gent is een heel warme club. De stevige structuur om in tte werken is een enorme plus voor mij. Jonge spelers krijgen hier sportieve mogelijkheden om de beste versie van zichzelf te worden. 

Het voorbije seizoen heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen als coach. Het is fijn om weten dat je zaken kan opsteken van coaches met ervaring. Dat maakt het des te leuker werken bij Falco A waar ik een prima verstandhouding heb met coach Jeff en coach Pat. Mijn ambitieuze weg is nog lang en ik kijk er naar uit om bij Falco te blijven groeien als coach "