artikel banner

Morgen 15/10 : FALCO A - ANDERLECHT en zaterdag 16/10 : FALCO B - DENDERLEEUW A en FALCO C - FENIKS GENT A

We krijgen dit weekend drie senioreswedstrijden in het Sint Janscollege met morgen vrijdag reeds de wedstrijd Falco A – Anderlecht en zaterdag Falco B – Denderleeuw A en Falco C – Feniks Gent A.
Falco A leed vorig weekend een eerste nederlaag in de competitie (op Willebroek) en legt nu de focus op de thuiswedstrijd van morgenavond tegen Anderlecht. Deze ploeg won nog geen enkele keer dit seizoen en is dus momenteel rodelantaarndrager. Onze A ploeg is er hoe dan ook klaar voor om voluit te gaan voor een derde competitiezege om daardoor de tweede plaats in de algemene rangschikking veilig te stellen. Opworp : 20.45 u. Supporters, we verwachten U ! 
Een beetje gelijkaardige situatie voor Falco B in 2e Landelijke : na de nederlaag vorig weekend op Waregem B, komt zaterdag Denderleeuw A op bezoek in het Sint Janscollege. Opworp 18:15 u. Ook deze ploeg won nog geen wedstrijd dit seizoen én ook Falco B heeft (onverhoopt) een tweede plaats in de ranking te verdedigen. Met de hulp van onze supporters zit een tweede ccompetitiezege er zeker in !
Falco C won vorig weekend op Denderleeuw B waardoor het op een heel mooie gedeelde derde plaats staat in de algemene rangschikking. Tegenstander zaterdag wordt Feniks Gent. Ook deze ploeg won reeds twee wedstrijden en staat dus samen met onze C ploeg op een derde plaats in de algemene rangschikking. Dit kan dus zaterdag vanaf 20.30 u best spannend worden in het Sint Janscollege. Ook hier rekenen we op onze Falco-supporters : kom onze jonge C ploeg aanmoedigen. Dit kan beloond worden met een derde competitiezege ! 

In 3e Provinciale reist Falco D naar Melsele C en dat is een ploeg die ( met een 1 op 3) op gelijke hoogte staat met onze C ploeg. Vorig weekend werd thuis verloren tegen LDP Donza E en we hopen dat onze D ploeg in Melsele een en ander kan rechtzetten. We duimen !!!


(luk)