artikel banner

THANK YOU !

                                    𝙏𝙃𝘼𝙉𝙆 𝙔𝙊𝙐 

Afgelopen zondag eindigde ook het seizoen voor onze heren A. Traditioneel betekent dit ook afscheid nemen van een aantal spelers.

🤍 𝗟𝗲𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗗𝗲 𝗠𝗮𝗲𝘀𝘀𝗰𝗵𝗮𝗹𝗰𝗸 speelde liefst 11 seizoenen voor Falco Gent. Volgend seizoen komt Leander uit voor de buren van LDP Donza B en kiest hij voluit voor zijn 3X3 carrière.

💙 𝗠𝗮𝘁𝘁𝗵𝗲𝘄 𝗗𝗲𝗽𝗼𝗻𝗱𝘁 kwam in 2014 over van Jeugd Gentson en speelt sindsdien voor Falco Gent. Hij doorliep zowel Falco C, Falco B en Falco A waar hij uitgroeide tot sterkhouder. Matthew gaat verder studeren in Parijs.

🤍 𝗟𝘂𝗰𝗮𝘀 𝗖𝗹𝗲𝘆𝗺𝗮𝗲𝘁 vervoegde onze club in 2017 en maakte een mooie evolutie door. Volgend seizoen is hij te bewonderen bij Gembas-Knesselare A, reeksgenoot van Falco B.

💙 𝗥𝗼𝗯𝗯𝗲 𝗩𝗮𝗻 𝗱𝗲𝗻 𝗕𝗼𝘀𝘀𝗰𝗵𝗲 kwam net zoals Lucas in 2017 bij Falco Gent. Robbe is dit seizoen onze topscorer van het team en leverde knappe prestaties voor ons team. Volgend seizoen komen we Robbe zeker nog tegen maar dan in de kleuren van reeksgenoot SKT Ieper A.

🤍 𝗦𝗮𝗺 𝗖𝗮𝗿𝗼𝗻 was bezig aan zijn 2e passage bij Falco Gent. Net zoals in 2015 speelde Sam één seizoen voor ons. Met zijn ervaring van goudwaarde voor het team. Volgend seizoen gaat Sam dichter bij huis spelen bij TDM2 ploeg Asse-Ternat.

We wensen hen veel succes in de toekomst en zien elkaar ongetwijfeld terug.

Altijd welkom in onze warme club!