artikel banner

TOTAL SWEEP BIJ FALCO : TWAALF WEDSTRIJDEN DIT WEEKEND... TWAALF OVERWINNINGEN !

Het werd een succesvol weekend voor onze club want de elf geplande wedstrijden werden evenveel overwinningen ! Toch de moeite om deze unieke situatie eens te vermelden. Na dit lijstje kan je ook nog de verslagjes vinden van de senioreswedstrijden B, C en D. Het verslag van Falco A kan je vinden op vorige pagina.

Twaalf wedstrijden... twaalf overwinningen !

1) Falco A - Spirou Charleroi B : 96-63 (Beker van België)

2) Lummen A - Falco B : 70-72 (Beker van Vlaanderen)

3) Meetjesland B - Falco C : 63-94 (Beker van OostVlaanderen)

4) Falco D - Halle : 80-42 ( oefenwedstrijd)

5) Falco U21A - Guco Lier A : 95-73 ( Beker van Vlaanderen)

6) Falco U18A - Stevoort A : 85-54 (Beker van Vlaanderen)

7) Wezenvrienden Geraardsbergen U18A - Falco U18B : 68-69 (Beker van Oost-Vlaanderen)

8) Falco U16A - Boom A : 90-59 ( Beker van Vlaanderen)

9) Falco U16B - Hamme A : 123-22 (Beker van Oost-Vlaanderen)

10) Falco U14A - Lommel A : 82-46 (Beker van Vlaanderen)

11) Falco U14B - Meetjesland A : 104 - 32 (Beker van Oost-Vlaanderen)

12) Falco U12A - Knesselare : 47-45 ( competitie)

Lummen A - Falco B : 70-72 (Beker van Vlaanderen)

Spannende wedstrijd waarin het verschil tussen beide ploegen maximaal zes puntjes was met wel onze B ploeg meestal aan de leiding. In de laatste kwarter kwam de thuisploeg even aan de leiding (65-64) maar via 70-70 werd de wedstrijd in de ultieme minuut beslist door onze Lucas Cleymaet die via twee gelukte vrijworpen ervoor zorgde dat de overwinning naar St Amandsberg kwam !

Kwarterstanden : 18-18.-    18-17(36-35),-    21-24(57-59),-    13-13(70-72

Falcopunten : Jorre De Wilde 14.- Thibeau Deloddere 11.- Willem Nachtergaele 1.- Tristan Boone 13.- Martin Boone 2.- Arne De Winne 8.- Rafaël Temmerman 1.- Lucas Cleymaet 18.- Quint De Smet 4.- Jari Ghysens.-

Meetjesland B - Falco C : 63-94 ( Beker van Oost-Vlaanderen)

In de eerste kwarter gaf de thuisploeg nog de indruk in aanmerking te zullen komen voor de overwinning (19-18) maar nadien was onze C ploeg overduidelijk de baas en kon via een 34-43 ruststand nog afgetekende 63-94 eindcijfers realiseren. Meteen kan onze jonge C ploeg zich opmaken voor de 32e finales van deze Beker van Oost-Vlaanderen met op 29/10 als tegenstander tweedeprovincialer Meetjesland A

Kwarterstanden : 19-18.-    15-25(34-43),-    16-22(50-65),-    13-29(63-94)

Falcopunten : Kris Kalonda Mutwala : 3.- Vince Lagae : 17.- Kjartan Despiere.- Jo De Brabanter 17.- Lino Maréchal 19.- Aaron De Winne 4.- Luca Antheunis 9.- Stijn Teughels 14.- Rune Achtergael 11.-

Falco D - Halle : 80-42 (oefenwedstrijd)

In deze oefenwedstrijd tegen een derdeprovincialer uit Vlaams Brabant bleven beide ploegen in de eerste helft nog min of meer in mekaars buurt : 30-26. Een verschroeiende derde kwarter van onze D ploeg ( 34-6 !) zorgde dan na dertig minuten voor een beslissende tussenstand : 64-32. Falco D won uiteindelijk nog afgetekend met 80-42. Komende vrijdag 16 september speelt onze D ploeg in het Sint Janscollege opnieuw een oefenwedstrijd om 20.30 uur. Deze keer tegen Erembodegem A, eveneens een derdeprovincialer maar dan uit de andere reeks.

Kwarterstanden : 19-11.-    11-15(30-26),-    34-6(64-32),-    16-10(80-42),-

Falcopunten : Emiel Martens : 14.- Thomas Tytgat 11.- Dries Valentyn 4.- Idris Bah 7.- Casper De Boos 9.- Seppe Cleemput 4.- Rico De Boever 10.- Brenden Van Roy 6.- Benjamin Sharpe 2.- Lowie Vernaillen 13.-