artikel banner

VRIJDAG 27 OKTOBER 20.45 U IN SJC : 1/16e FINALES BEKER VAN VLAANDEREN : FALCO A (TDM1) - AVANTI BRUGGE (TDM2) -

Vrijdag staat de 16e finale voor de Beker van Vlaanderen tegen Avanti Brugge op het programma. Avanti Brugge is momenteel ongeslagen leider in TDM2 en is aan een fenomenale opmars bezig want sinds 2016 werden ze élk jaar kampioen! Ze zijn goed op weg om dit lijstje nog groter te maken en willen ook dit seizoen met de titel gaan lopen.

“Reken maar dat we heel goed weten hoe sterk Avanti is”, aldus Aaron Van Vooren. “Vorig jaar had mijn voormalige club Waregem het heel moeilijk om hen thuis te kloppen. We gaan ze niet onderschatten.”

We rekenen terug op onze supporters om onze ploeg te helpen aan een nieuwe overwinning. Voor onze jonge supporters de ideale gelegenheid om de start van de herfstvakantie goed in te zetten!

Ook op de facebookpagina van Avanti Brugge wordt publiciteit gemaakt voor deze topper in de Beker van Vlaanderen. Hieronder de tekst en onderaan de affiche van Avanti Brugge : 

Avanti Brugge

Opnieuw een topwedstrijd komende vrijdag voor onze Knights. De tegenstander BBC Falco Gent is al decennia lang een begrip in de basketwereld en vooral gekend voor hun sterke jeugdopleiding. Dit seizoen promoveerden ze naar TDM 1 en staan momenteel op kop in 2e klasse. Bij Falco Gent  spelen ondermeer Kristof Ongenaet en Victor Buysse ( beiden ex-Sijsele). Kom dus gerust vrijdagavond onze Knights aanmoedigen in Gent.

De spelers zullen u dankbaar zijn. Let’s go Avanti.