artikel banner

VRIJDAG TOPPER IN SJC : FALCO A - TONGEREN - ZATERDAG FALCO B-SGOLBA A en FALCO C-BAVI GENT B

Dit weekend spelen onze drie senioresploegen hun competitiewedstrijd thuis in het Sint Janscollege. Vrijdagavond krijgen we de topwedstrijd tussen Falco A en Tongeren en zaterdag krijgen we twee derby's : Falco C tegen Bavi Gent B en Falco B tegen Sgolba Aalter A 

πŸ”₯π™†π™Šπ™ˆ π™Šπ™‰π™•π™€ 𝙃𝙀𝙍𝙀𝙉 𝘼 π™‘π™π™„π™…π˜Ώπ˜Όπ™‚ π™ˆπ˜Όπ™Žπ™Žπ˜Όπ˜Όπ™‡ π™Žπ™π™€π™π™‰π™€π™‰! πŸ”₯

Nu vrijdag speelt Falco A om 20u45 de topper tegen Basket Tongeren A. Beide teams zijn momenteel nog ongeslagen in de reeks en het belooft een spannende wedstrijd te worden! We hopen op de steun van heel wat supporters!

πŸ† Speeldag 5

πŸ†š Basket Tongeren A

πŸ—“ Vrijdag 21 oktober om 20u45

πŸ“ Sporthal Sint-Janscollege

πŸ™Œ Let’s Go Falco

Zaterdag ontvangt Falco B in het Sint Janscollege om 20.30 uur Sgolba Aalter. In 2e Landelijke staan beide ploegen op een gedeelde tweede plaats. Het belooft dus een spannende derby te worden en we duimen resoluut voor een derde Falco-zege. Supporters op post ! 

Vooraf om 18.15 uur krijgen we nog een derby. Falco C ontvangt dan in 2e Provinciale stadsgenoot Bavi Gent B. Deze ploeg won reeds tweemaal op drie wedstrijden, Falco C slechts éénmaal.. Alvast een kans voor onze jonge groep om een tweede competitiezege te boeken. Ook hier belooft het een aantrekkelijke derby te worden. Supporters, we rekenen op Uw steun ! 

Pro memorie : vergeet niet tijdig Uw chrysanten te bestellen in het kader van onze 15e Chrysantenactie ! Alle info hieronder op de affiche. Dank voor Uw steun !