artikel banner

ZATERDAG 7 JANUARI IN SJC OM 18.30 u : FALCO A - ROYAL IV BRUSSELS (oefenwedstrijd) - BEKERWEDSTRIJDEN JEUGD EN FALCO C OP ZATERDAG 7 EN ZONDAG 8 JANUARI IN HET SJC -

Komend weekend staan na het Kerstreces opnieuw heel wat wedstrijden op het programma. Zo speelt Falco A zaterdagavond 18.30 u ter voorbereiding van de tweede competitiehelft een oefenwedstrijd tegen tweedenationaler Royal IV Brussels. Bij de jeugd staan verschillende wedstrijden in het kader van de Beker van Vlaanderen en de Beker van Oost Vlaanderen op het programma. Falco C sluit dit weekend af op zondag 8 januari om 15.00 uur in het SJC met een wedstrijd tegen eerste provincialer Scheldejeugd Temse voor de Beker van Oost Vlaanderen. 

Onze heren A zetten het jaar meteen goed in! Op zaterdag 7 januari speelt Falco A een oefenwedstrijd tegen het sterke Royal IV Brussels A uit Top Division Men 1. Royal IV staat momenteel op knappe gedeelde eerste plaats in hun poule. Ze wonnen thuis onder andere van LDP Donza en Kortrijk Spurs.

Een mooie uitdaging voor onze jonge ploeg en een uitstekende voorbereiding op de belangrijke maand januari!

PS/ GRATIS TOEGANG!

🏆 Friendly
🆚 Royal IV Brussels A (TDM1)
🗓 Zaterdag 7 januari om 18u30
📍 Sporthal Sint-Janscollege
🙌 Let’s Go Falco