artikel banner

VANDAAG DUBBELE CONFRONTATIE MET HOUTEM : 18.15 u : FALCO C - HOUTEM B en om 20.30 u : FALCO B - HOUTEM A

Vandaag krijgen we in de sporthal van het Sint Janscollege een cubbele confrontatie van onze B en C ploegen met de A en B ploegen van Houtem. 

Om 18.15 u start onze C ploeg tegen de B ploeg van Houtem. De bezoekers staan momenteel op een mooie derde plaats in de algemene rangschikking terwijl onze jonge ploeg  met een 3/7 op een veilige 9e plaats staat. Na de overwinning vorige week tegen Lede A is het vertrouwen bij de C ploeg aanwezig om vandaag een gave prestatie neer te zetten en mogelijks voor de verrassing van de week te zorgen !

Om 20.30 uur neemt onz Falco B ploeg het dan op tegen de A ploeg van Houtem. Op papier lijkt het erop dat dit voor onze B ploeg, die het zeer goed doet dit seizoen, een haalbare kaart moet zijn. Met een vier op zeven staat Falco B op een mooie gedeelde vierde plaats in de algemene rangschikking terwijl Houtem A het momenteel moet stellen met één zege. Willen we de bevoorrechte 4e plaats nog wat verstevigen dan kan een vijfde Falco-B-zege uiteraard goed helpen. !

Supporters, we rekenen op U ! 

(luk)